دلیل شکستن ، ترک خوردن و خرد شدن کیک

شکستن و خرد شدن کیک

امروز قرار است یک مهمانی ترتیب بدهید و دوستان تان را دعوت کنید. قرار است حسابی تدارک ببینید و مهمان ها از هنر شما لذت ببرند. حسابی هیجان زده هستید و کیک در فر در حال پختن است. تا اینکه کیک را در می آورید و در کمال ناباوری می بینید که کیک شما شکسته و چند تکه شده است.

در کل بجز شکستن کیک ، حالات زیر ممکن است رخ دهد :

  • ممکن است سطح کیک ترک بردارد ، ترک از سطح باشد.
  • ممکن است ترک عمیق باشد و تا اواسط کیک پیش رفته باشد.
  • یا کیک موقع چاقو زدن داخل قالب خرد شود.
  • یا موقع درآوردن از قالب ، شکسته و به چند تکه بزرگ تقسیم شده.
  • و یا ممکن است کیک موقع درآوردن از قالب ، خرد شده و به تکه های کوچکتر تقسیم شود.
کیک خرد شده و شکسته
?

امید خود را از دست ندهید. هنوز هم می توانید مهمانی خود را با موفقیت خاتمه بدهید. نیک پز اینجاست تا دلایل خرد شدن و شکستن کیک را بررسی کرده و سپس چند راهکار بدهد که با یک کیک شکسته چکار کنید. فهمیدن دلیل ترک خوردن و خرد شدن کیک می تواند به شما کمک کند تا بار بعدی کیک شما خرد نشود.

عکس زیر ، یک کیک است که سطح رویی آن ترک خورده است. ترک ها تقریباً عمیق هستند.

کیک که ترک خورده و شکسته

عکس زیر یک کیک است که موقع درآوردن از قالب ، چند تکه شده است.

دلایل شکستن و خرد شدن کیک :

  1. اگر روغن کاری و آرد پاشی را بصورت درست انجام نداده باشید ، همه یا بخشی از کیک شما ، به قالب می چسبد و خرد می شود.
  2. اگر فر خیلی داغ باشد ، رویه بالایی کیک تَرَک می خورد و می شکند.
  3. اگر مدام درب فر باز و بسته شود ، کیک می شکند. وقتی این کار را انجام بدهید ، دما بالا و پائین می شود و پخت کیک با تَرَک همراه می شود.
  4. کیک را زمانی که هنوز خیلی گرم است ، از قالب جدا نکنید. اجازه دهید کاملاً سرد شود و سپس اقدام به بیرون آوردن آن از قالب کنید. این کار ، احتمال شکستگی و خرد شدن کیک را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. اگر خیلی عجله دارید ، قالب را داخل آب خنک بگذارید تا سرد شده و راحت تر جدا شود. مراقب باشید آب وارد کیک نشود.
  5. اگر کاغذ روغنی را به آرامی و با احتیاط از کیک جدا نکنید ، ممکن است بخشی از کیک با کاغذ بلند شده و خرد شود.
  6. اگر بعد از جدا کردن کیک از قالب ، آنرا به شکل صحیح در دست نگیرید و با احتیاط روی توری فلزی جهت خنک شدن نگذارید ، امکان دارد نصف شود یا بشکند. در زمان انتقال دادن کیک روی توری ، اگر کیک داغ باشد خطر خرد شدن آن وجود دارد. مخصوصاً برای رولت های خامه ای احتمال شکستن در حین انتقال بیشتر است و باید با احتیاط بیشتری حمل شوند چون رولت نازک است.
  7. وقتی کیک های مثل چیزکیک درست می کنید ، خمیر کیک نقش مهمی دارد. اگر خمیر را بیش از حد هم بزنید حالت شکننده پیدا می کند.
  8. اگر کیک پوند می پزید ، بهترین کار این است که آنرا در قالب میان تهی درست کنید. پخت کیک پوند در قالب لوف (قالب صبحانه مستطیلی) ، احتمال تَرَک خوردن آن را بیشتر می کند.
  9. اگر کیک شما به قالب چسبیده ، احتمال دارد که ته آن سوخته باشد. در صورت سوختن ته کیک ، به قالب می چسبد.

حالا که یاد گرفتیم برای جلوگیری از ترک خوردن کیک چه اقداماتی انجام بدهیم ، بهتر است روش هایی را هم یاد بگیریم که اگر با کیک ترک خورده یا شکسته یا خرد شده روبرو شدیم ، با آن چکار کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *